O.C.

OC DITC Same Moon Same Sun Coperta  Omar Credle, mult mai cunoscut ca O.C., membru al grupului D.I.T.C., se pregătește de lansarea unui nou material discografic. După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, acesta poartă denumirea de „Same Moon Same Sun”. Lansarea sa va avea loc pe data de treizeci (30) ianuarie a acestui an, motiv pentru care artistul respectiv a dezvăluit două piese din cadrul albumului.

 Prima piesă lansată este intitulată „Serious” și beneficiază de o producție audio realizată de Gwop Sullivan. Numele celei de-a doua piese este „Same Sun”, instrumentalul acestia fiind produs de Soultronik. Ambele melodii pot fi ascultate pe canalul de SoundCloud al grupului D.I.T.C..

 Totodată, vă informez că același O.C. lucrează la un alt album alături de Apathy. Se pare că acesta se va intitula „Perestroika”, însă nu există nici o informație oficială cu privire la data sa de lansare. De asemenea, Fat Joe urmează să lanseze un nou LP, alături de Remy Martin, pe data de zece (10) februarie. Titlul acestuia este „Plata O Plomo” și conținutul său poate fi deja vizionat pe iTunes.

 Acestea fiind spuse, vă invit să ascultați cele două piese ale lui O.C. și vă doresc audiție plăcută!