OBC - Porcii din fata

 În luna ce urmează, pe data de 14 mai, în cadrul concertului pe care Omu Gnom îl va susține cu ocazia împlinirii a cinci ani de „Ai grijă să n-ai griji”, băieții de la O Bere Și Un Cui vor sărbători prin lansarea unui nou material.

 Acesta este intitulat „#pebuzeletuturor”, iar pentru că timpul care a mai rămas până la lansarea sa este scurt, membrii trupei respective au decis să împărtășească cu ascultătorii lor o parte din piesele care se regăsesc în tracklist-ul său.

 Prima piesă poartă numele de „Porcii din față” și reprezintă o colaborare cu DJ Lexi. Instrumentalul său a fost realizat de către Unchiu’ Petru și nUKred, primul ocupându-se și de mix/master.

 Mai multe detalii despre album și lansarea sa puteți găsi în cele ce urmează:

Este 4/20, este momentul! OBC, aka O Bere Si Un Cui se pregateste intens de lansarea noului album pe 14 Mai alaturi de Omu Gnom la club Fabrica. Incepand cu ziua de astazi, vom lansa cate o piesa in fiecare saptamana. Poate ne imbatam si uitam, si vom avea si saptamani cu 2 piese, sau saptamani fara piese. Si ce? S-o ce? Sorin! Primul single extras de pe albumul #‎pebuzeletuturor‬ se numeste „Porcii din fata” si este o colaborare cu Dj Lexi. Titlul este inspirat din scandarile galeriilor din zona Dr. Taberei – Ghencea, sloganul original fiind: „Porcii din fata! La m*** Porcii din fata!” Piesa abordeaza viata la ferma, focusandu-se (adica se concentreaza) pe stagiile de crestere a porcilor pentru carne, prezentand toate problemele intampinate de crescatorii cinstiti atunci cand au de-a face cu porcii.

 Acestea fiind spuse, vă doresc audiție plăcută!