Hmm…Ma vad nevoit sa scriu despre ochii EI :) EA fiind …(stiu ca deja dupa primele 5 cuvinte mi-am atras cateva zeci sau sute de critici asupra mea) dar EA este …unica. Pentru mine, bineinteles! Totusi cine este EA? Mister mare, mai ceva ca`n filmele horror(filme care tin sa precizez, chiar EI ii plac:) ) Deci ca sa recapitulam. Imi plac ochii EI. Uf, trebuie sa va repet ca vad ca nu a-ti inteles. Imi plac ochii EI!
Maine pe la cine stie ce coltz de strada stiu c-o sa-mi aud vorbe, da ce ba, n-ati mai vazut bagabont indragostit? Ete nah. Da, chiar asa e, imi plac ochii EI sa nu mai spun cat o ador :) Stiu ca v-am tampit dar asta era si ideea!
Sa trecem la ale noastre. Proiectul „Hip-Hop de pretutindeni” ia amploare. Am facut doua invitatii care au fost acceptate fara prea multa vorbaraie si-asa nefolositoare:) Revin la apelul ce l-am facut intr-un articol anterior:
Cei care sunt interesati despre acest proiect, sunt rugati sa trimita un mail la adresa [email protected] pentru mai multe detalii, la subiect specificand „Hip-Hop de pretutindeni”. Ca un fel de lamurire pentru voi, proiectul consta intr-o compilatie ce speram sa apara si pe piata pe care vor fi invitati toti artistii ce isi doresc sa porneasca pe acest drum. Fi si tu alaturi de noi si sustine miscarea.
Cu respect, Francezu. Pace