unnamed

În fiecare an, pe 21 Iunie, skaterii, riderii și toţi împătimiţii stilului urban din întreaga țară sărbătoresc Ziua Internațională a Skateboardingului.

Alături de ei, cel mai reprezentativ magazin de cultură urbană și street wear din România, Ollie Gang Shop, premiază Best Skateboarding Trick și oferă reduceri consistente, valabile tot anul, la echipamentele sportive necesare atleților și amatorilor de skate!

Reduceri la echipamentele sportive și produse şi premii în bani

Pentru a se înscrie la Best Skateboarding trick, riderii trebuie să trimită până pe 27 Iunie un video cu un skate trick la [email protected] Premiul: o pereche de shoes DVS Clip sau Torey, o șapcă și un tricou Ollie Gang Shop!

Pentru a profita și de reducerile speciale, skaterii sunt invitați să se înscrie în Clubul Riders, program care sprijină practicanţii de sporturi urbane, eroii de stradă actuali și atleții de skateboarding din România prin reduceri valabile tot anul la echipamente complete pentru practicarea skateboardingului.

Sunt disponibile cele mai populare branduri, atât în privința încălțămintei, îmbrăcămintei, accesoriilor sportive și a echipamentelor de protecție, cât și a pieselor vestimentare de zi cu zi.

Atleții și skaterii amatori mai pot profita şi de gratuități, acces la evenimentele organizate în Ollie Gang Shop, colaborări de produse şi premii în bani.

Condiţii de înscriere ca membru în clubul Ollie Gang Shop proaspăt lansat, detalii legate de modul de funcţionare a programului și toate beneficiile pot fi accesate pe site-ul Ollie Gang Shop secțiunea Riders.

Magazinul Ollie Gang Shop rămâne autentic tradiției de a susține skateboardingul în România, tradiție care l-a poziționat pe piață ca cea mai bună sursă de echipament pentru practicanții sporturilor urbane.

De la sponsorizarea tinerilor atleți până la organizarea Street Heroes, cel mai mare festival de cultură urbană din Sud-Estul Europei, echipa Ollie Gang Shop este o piesă de bază din comunitatea de skateri, bikeri și rideri și rămâne dedicată scopului de a-i susține și de a-i promova.

Iar, fiindcă Ollie Gang Shop susţine toate formele de artă urbană, alături de Riders s-au lansat și alte trei cluburi pentru artiști urbani, dansatori și street fashion styleri.

Iniţiativa Ollie Gang Shop este de a crea ocomunitate bazată pe pasiuni comune şi de a aduce aproape tineri ce pot împărtăşi experienţe ce au un punct comun: arta și sporturile urbane.