Omu Gnom Freestyle pana nu mai pot! -IV-

 

Povestea „€œFreestyle până nu mai pot!” a pornit datorită pasiunii Omului Gnom de a face freestyle, astfel încât acum patru ani de zile a început să facă un show în care să dea rime până nu mai poate, până clachează de oboseală sau pur și simplu nu mai vrea să rimeze.

Este primul spectacol de acest gen din România și de atunci au fost 3 ediții, 2 oficiale (cu Dj Limun în aprilie 2010 și cu Dj Undoo în decembrie 2010) și una neoficială (în iulie 2011 în cadrul lansării „Ai grijă să n-ai griji/Nu uită să nu uiti” când a ieșit din senin partea a treia și tot Limun a fost la platane).

De data aceasta, baza muzicală ce va asigura „terenul de joacă” pentru Omu Gnom va fi adusă de DJ Pilu iar invitații speciali vor fi deconspirați, pas cu pas, până în ziua evenimentului, pe Facebook.

Suport: 10 Lei (Avans) / 15 lei (La intrare)

*Brățările în avans pot fi achiziționate de la club în perioadă 05-21.02, de marți până vineri, după oră 17:00.

**Interzis accesul persoanelor sub 18 ani.

Question Mark -€“ Calea Victoriei 48 -€“ 50 (Pasajul Victoria, pe partea opusă intrării din Academiei)

Dacă te-ai rătăcit, uită-te la ghete și o să vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poți uita de sus la ce se întâmplă în club. Apoi vezi scările și cum privești spre dreapta este o ușă…..iar Jack Nicholson te privește la fel că în The Shinning.
Deschide, atenție la primul pas, și acolo îți vei găsi prietenii, trupele preferate, sunetele ce te fac să dai din cap.

Eveniment Facebook