Omu Gnom

Pentru mine este unul dintre cei mai buni artiști ai undergroundului românesc și sunt sigur că și pentru unii dintre voi reprezintă același lucru. Vorbesc despre un veteran al hip hop-ului nostru și anume Omu Gnom, ce a lansat pe data de 1 decembrie a anului 2013 materialul intitulat ”Atenție la Neatenție I”.

Albumul s-a dovedit a fi un succes total, publicul având numai cuvinte de laudă la adresa acestuia. Cu un număr de 11 piese, materialul conține și trei colaborări alături de DJ Pilu. Producția muzicală a fost reaizată în totalitate de către Gnom, iar de mix/master s-a ocupat Benzen, în afara celui de-al doilea track unde mix/master-ul a fost realizat de către Danha Barnam.

Așadar, după un astfel de succes, Omu Gnom ne-a încântat pe data de 15 mai cu cea de-a doua parte a acestui material. Aceasta beneficiază de 14 track-uri printre care se numără și colaborări cu artiști precum Carbon, Măcel Mai Chill, Krem, Ateliere de Creație, Faust, Traian, Jager, DJ GreWu, DJ Pilu, Exile & Mistic.

Sunteți curioși cum sună? Îl puteți downloada/achiziționa gratuit de pe site-ul oficial al artistului. Însă eu am o propunere mult mai bună. Ce-ar fi să ne vedem pe data de 27 iunie, la București, în club Fabrica, pentru a fi prezenți la lansarea materialului ”Atenție la Neatenție II”?

Sunteți curioși însă cine va mai urca pe scenă alături de Gnom?

Primii invitati sunt oamenii mei din Ateliere de Creație . Alaturi de Celălalt, Fratele Costel si DJ Pilu o sa dam pe goarna cateva bucati grave vineri.

Am placerea sa anunt ca invitat pe unul din cei mai longevivi si buni liricisti de la noi, este un om pentru care am un respect deosebit si cu care am facut o piesa cu un mesaj demn de luat in seama in orice moment. Dau cu pace pentru Carbon!

Urmatorul invitat este un emcee talentat care si-a castigat deja locul in noul val de oameni care isi fac treaba foarte bine odata cu primul sau album solo. Este vorba despre Faust!

Pe lista invitatilor se regaseste si o trupa draga mie si temuta de multi raperi de mana a doua din pricina skillurilor celor doi emcee componenti. Au scos un album smecher anul acesta si o sa dea cateva bucati si la lansare, este vorba despre Gun Fu!

O sa am ca invitat la concertul de lansare un emcee tanar dar cu mare potential. Este din Republica Moldova si l-am recrutat pentru piesa Rap-ul e pe maini bune alaturi de Faust, Jager si Dj Gre Wu. O sa bage si cateva bucati in deschidere, multa pace pentru Traian!

Unul din oamenii invitati este un artist care isi desfasoara activitatea excelent pe mai multe planuri. Este actor, comediant, prezentator de televiziune si emcee. Unul din oamenii care imi sunt foarte dragi si aproape de mult timp, as putea spune ca e un frate de al meu mai mic. Multa dragoste si pace pentru KREM!

Invitatii speciali de la concert sunt in numar de 5 si formeaza trupa mea de Live cu care ma reprezint reciproc. Dupa concertele pe care le-am avut in Bucuresti si au facut furori, cum s-ar spune, o sa venim cu o varianta Live Band Acoustic. Toata stima si respectul meu pentru Luca Sfura, A.T.M., Costi Grigore, Robert Moraru si Clara Mitola adica Măcel Mai Chill!

PS: Am aflat că artistul urmează să anunțe pe zi ce trece câte un invitat ce va lua parte la acest concert. Stați cu ochii pe BlackSheepSound și pe eveniment pentru mai multe informații.

Apropo, accesul se face începând cu ora 21 iar prețul unui bilet este de 15 ron! Să ne vedem cu bine!