Onasis - Hooligans Beat-tape - Stai Jos!

După cea de-a șasea sesiune și prima pe acest an, Hardcore Hooligans revin cu volumul trei din proiectul intitulat „Hooligans Beat-tape”, ce îl are acum ca învitat pe OnaSis, un tânăr producător constănțean, ce se dovedește a avea talent în producția instrumentalelor.

Așadar, băieții ne oferă o mostră din întregul episod. Aceasta se intitulează „Stai jos!” și este beat-ul cu numărul trei de pe episod, acesta fiind format din cinci instrumentale.

Vă reamintim că Ras Dread și J Saw au fost cei doi producători care au semnat episoadele anterioare ale proiectului respectiv. De asemenea, pe data de 30 ianuarie, are loc finala Hardcore Hooligans, ce se va desfășura în clubul constănțean Heaven’s Hell. Invitați vor fi: Sekaze, B Sounds, Vertigo și J Saw, iar juriul competiției de BODD este format din Nestor și Phunk B.

Pentru mai multe detalii referitoare la Hardcore Hooligans și pentru a asculta viitoarele instrumentale de pe acest episod, rămâneții cu ochii pe BlackSheepSound și pe pagina noastră de Facebook!