Ieri va anuntam aici prezenta trupei B.U.G. Mafia la B’ESTFEST Summer Camp 2012. Ati crezut ca asta-i tot? Nu. La editia de acest an, festivalul este presarat cu multe nume cunoscute din sfera hip hop. De astazi avem un nou motiv de bucurie: Parazitii si-au confirmat prezenta la editia din acest an B’ESTFEST Summer Camp. Si asta nu este tot.

In exclusivitate la B’ESTFEST Summer Camp, Parazitii va sustine in premiera un show hardcore, cu live band, alaturi de membrii trupei urmand a urca pe scena trei instrumentisti (bass, chitara distors si tobe).

Cu ce se poate lauda trupa Parazitii? Cu 10 albume de studio, 5 maxi-single-uri, un dublu CD best-of, peste 20 de videoclipuri, 5 albume solo si sute de mii de fani din toate colturile tarii. Ei vor urca pe scena in prima zi a festivalului, pe 6 iulie.

Daca tot vorbim despre noi confirmari, va anuntam ca si Snow, DJ Undoo si Bass Turbat vor fi prezenti pentru fanii lor. I-ati votat cu ajutorul aplicatiei disponibile pe pagina oficiala de facebook B’Estfest Romania, „Voteaza-ti artistul” si ei au ajuns acolo unde v-ati dorit.

Acestea fiind spuse, eu am inceput sa numar zilele pana pe 6 iulie cand portile B’ESTFEST Park din Tunari se vor deschide si scenele amplasate vor exploda sub presiunea muzicii de calitate.