Poster_ZP_Bucuresti

De obicei, vara vine la pachet cu distracţia. Trebuie să recunoaştem că cele mai frumoase momente le petreci cu prietenii. Bergenbier a profitat de ocazie şi a pus la cale un eveniment care sărbătoreşte prietenia printr-o serie de concerte susţinute de trupe din muzica românească. Era de aşteptat ca hip hop-ul să nu fie ignorat nici de această dată, motiv pentru care ne vom putea delecta cu două trupe îndrăgite de ascultătorii acestui gen muzical: Paraziţii şi CTC.

Spriritul prieteniei va fi transmis la eveniment prin vocile artiştilor, a căror misiune este să dea viaţă, consistentă şi autenticitate prieteniei promovate de Bergenbier, să o scoată din contextul de comunicare de brand şi să arate că ea există în realitate şi face viaţă prietenilor mai bogată şi mai frumoasă. Bergenbier vorbeşte despre prietenia profundă, cu valori, aceea care leagă puternic oamenii, dincolo de aspectele superficiale ale vieţii de zi cu zi. Această prietenie se bazează pe încredere şi sinceritate şi dă naştere unor gesturi pe care fiecare dintre cei implicaţi le face către prietenii lui.

„Caravana” Bergenbier va porni hai hui prin ţară. Pe lista sunt trecute cinci oraşe: Bucureşti (29-30 iunie), Ploieşti (6-7 iulie), Iaşi (20-21 iulie), Craiova (3-4 august) şi Constanţa (16-17 august).

Vă aşteptăm să surprindeţi cele mai interesante momente de la Zilele Prieteniei, să aflaţi ce prieteni ai artiştilor vor concerta în fiecare oraş şi să ciocniti un Bergenbier cu noi!

Noi suntem din Bucureşti şi mergem week-end-ul viitor să ne distrăm în Piaţa Constituţiei. Tu din ce oraş eşti?