Phunk B

Ne aflam în luna octombrie a anului 2014 în momentul în care Phunk B lansa materialul său de debut intitulat „Noptembrie13”, care a fost primit foarte bine de către publicul de hip-hop românesc, o dovadă fiind și filmarea din cadrul lansării ce a avut loc în Constanța. Dacă nu știați deja, în cadrul albumului despre care discutăm există colaborări cu artiști preum I Gura, DJ Flow, Junk, DJ Power Pe Vinil, DJ Sfera, Infinitu’, Bocaseca (care urmează să lanseze un nou album în acest an), Block Apha, SunetSacru, J Saw, Socez și DJ Dash.

Ei bine, se pare că Phunk B are de gând să continue colaborările și pe viitorul său album. Artistul a anunțat pe pagina sa oficială de Facebook faptul că unul dintre invitații de pe material este Vlad Dobrescu:

Cu ocazia acestei minunate seri de vineri 13 as vrea sa anunt ca am terminat astazi de scris cel de-al 2-lea album. Mai pot adauga doar ca unul din invitati este Vlad Dobrescu , alti invitati,numele albumului,data lansarii alea alea le veti afla tot intr-o vineri 13

O seara jmen !

p.s.
(albumul nu se va numi vineri 13)

Totodată, dacă doriți să achiziționați „Noptembrie13” o puteți face de aici.

Rămâneți cu ochii pe BlackSheepSound pentru viitoare informații!