Phunk B

  Căpitanul Funk are vești bune pentru ascultătorii săi! Dacă vă întrebați când veți putea audia un nou material care îi poartă semnătura, răspunsul este: curând, căci Phunk B lucrează la un EP împreună cu NCTK.

  Conform spuselor artistului ideea realizării acestui EP a prins viață încă din vara acestui an. Momentan nu există alte detalii cu privire la acesta, însă ceva ce știm cu certitudine este că tot în viitorul apropiat îl vom putea auzi pe Phunk B pe diverse materiale în cadrul cărora a fost invitat. De asemenea, ne putem aștepta la noi freestyle-uri din partea sa.

  În continuare este atașat mesajul artistului către ascultătorii săi:

OK
Am facut destul de multe piese care sunt la mix/master si vor ramane un timp acolo.. trebuie sa sune CRISTAL.

Lucrez cu NCTK la un EP.. nu arunc nici o data sau informatii pentru ca m-as pripi. Este un proiect discutat inca din vara .. comunicam destul de dificil, fratemiu fiind asistent la Quad Recording Studios NYC.. diferenta de 7 ore.. dificil dar o facem.. mie cel putin imi place sa ma chinui.

Ma veti auzi pe diverse materiale pe care am fost invitat.. un freestyle ceva daca ma loveste sa fac.. aaahh.. ne auzim negresit. AH ! Apropo.. mi-am luat sho telefon dintrasta mai nou.. n-am avut niciodata ceva decent cand vine vorba de gadgeturi siiiii s-ar putea sa il fortez

Hai NOROACE !
Sa aveti un weekend fain

  Vă reamintesc că în vara acestui an NCTK a acordat un interviu site-ului nostru, care poate fi citit aici.

  Rămâneți alături de BlackSheepSound pentru alte detalii cu privire la activitatea celor doi!