Phunk B & Nerub

Phunk B & Nerub - VELE coperta

 Spre sfârșitul anului 2016, vă anunțam că Phunk B & Nerub se pregătesc de lansarea unui material împreună. Pe lângă concertele de pre-lansare dedicate materialului „VELE”, ați putut asculta și o piesă din cadrul acestuia, intitulată „O palmă”.

 Phunk B nu a stat pe loc, lansând un material „surpriză” alături de Infinitu’, pe care îl puteți asculta aici. Același artist a ales să încheie această lună calendaristică tot cu muzica alături, urmând să lanseze albumul sus menționat, împreună cu Nerub.

 Pe parcursul zilei de ieri, Phunk B a făcut publică coperta sa, împreună cu tracklist-ul care cuprinde șase piese:

01. Vele

02. Cel mai bun drog

03. Carapace

04. Pe muche

05. O palmă

06. Valuri

 Același artist a făcut o scurtă introducere în ceea ce privește acest nou material din discografia sa:

Am răspândit multă ură prin muzica pe care am facut-o de-a lungul timpului, am simţit repercusiunile.. am văzut ce efecte a avut auspra unor ascultători prea ascultători. Oameni care nu mă cunosc sau nu au vorbit mai mult de 5 minute cu mine vorbesc urât despre persoana mea datorită muzicii .. şi totuşi e singurul loc în care am fost vreodată complet sincer, nu cred că multă lume are curajul să dea dovada de o astfel de sinceritate prin intermediul muzicii.

M-am simţit un jeg mult.. mult, foarte mult timp din viaţa mea.. lucrurile s-au schimbat, eu m-am schimbat şi implicit muzica mea. În continuare nu o să-mi pese dacă e pe placul tuturor muzica dar.. am un sentiment pozitiv legat de acest material.

Aceasta este coperta albumului „NERUB & PHUNK B VELE”. Materialul va fi uploadat pe canalul meu de YouTube pe data de 29.01.2017. Design-ul materialelor mele a fost mereu întunecat pentru ca aşa priveam totul. Acesta este răsăritul meu de soare iar acesta este tracklist-ul : (tracklist-ul este afișat în rândurile anterioare)

 Astfel, pe data de 28 ianuarie, va avea loc lansarea în off-line a materialului „VELE”, orașul care o va găzdui fiind Cluj-Napoca, printr-un concert care se va desfășura în locația numită Cypher.