article-rap-1205
Și dacă tot e vară, e perioada propice pentru topuri muzicale. Și cum altfel când afară e (în sfârșit) cald, voi plecați în vacanțe,  vă plimbați seara prin oraș sau ieșiți la alergat. Și pentru toate lucrurile astea aveți nevoie de niște piese  de vară, cum altfel dacă nu hip-hop.

Vă spuneam zilele trecute pe pagina noastră de Facebook că lucrăm la ediția a doua a recomandărilor noastre de vară. Până atunci însă, o să vorbim puțin despre topul alcătuit de Rolling Stone, una dintre cele mai mari reviste de muzică la nivel global. Acesta a susținut mereu mișcarea hip-hop și a inclus-o în articole, topuri, ba chiar coperți așa că nu ne-am mirat să vedem că jumătate dintre piesele alese pentru acest top sunt din zona R&B și hip-hop.

În mod tradițional, aceștia alcătuiesc topuri dintre cele mai diverse, așa că, invariabil, au ajuns să dezbată cele mai bune piese ”de vară” din anii ’90. Printre ele și-au făcut locul și o serie de piese hip-hop și R&B, după cum urmează:

17. TLC – Baby, Baby

15.  The Notorious B.I.G. – One More Chance/Stay With Me

14. Destiny’s Child – Bills, Bills, Bills

13. Next – Too Close

9. Monica – Don’t Take It Personal (Just One of Dem Days)

8. Toni Braxton – You’re Makin Me High

6. Tag Team – Whoomp! (There It Is)

4. Sir Mix-A-Lot – Baby Got Back

2. TLC – Waterfalls

1. Brandy & Monica – The Boy is Mine:

Ne-am bucurat să ne amintim ce muzică bună se asculta în anii ’90, când hip-hop-ul era pe un altfel de val și ne-am dat seama, încă o dată, ce departe de genul ăsta de muzică am ajuns.

Până la recomandările noastre, vă urăm audiție plăcută!