Chimie gAZAh @ Botosani (28)

Chimie a susţinut pe data de 21 aprilie un nou concert în Botoşani, artistul revenind pentru a doua oară cu ocazia lansării celui de al doilea album al său intitulat „De la zei la cimpanzei„, în colaborare cu gAZAh. Cu siguranţă a fost unul dintre cele mai importante evenimente din Botoşani, lansându-se deasemenea unul dintre cel mai important album din hip hop-ul românesc.

Deşi locaţia evenimentului s-a schimbat pe ultima sută de metri, în Casa Românească din Botoşani s-au strâns mulţi fani, care au aşteptat minut cu minut intrarea pe scenă a artistului. Printre piesele de pe albumul „De la zei la cimpanzei”, Chimie le-a oferit fanilor şansa de a auzi live piese de pe albume importante din cariera sa cum ar fi şi „Ameninţarea maimuţei„, „Uşile Vol.1„, ce este un material semnat Specii sau „Mambo Siria„.

Evenimentul s-a încheiat după miezul nopţii, Chimie fiind foarte apropiat de fanii săi a rămas la o sesiune de fotografii pentru toţi cei care au dorit o poză cu el. De pe contul nostru de facebook, veţi putea descărca toate pozele de la eveniment.

Pozele sunt realizate de Iulian Nistor.