Seara trecută în clubul Fabrica din București, Omu Gnom și DJ Undoo au avut prezentarea albumului „Hrană”, lansat anul acesta în luna martie. Hrană este un album pe care este musai să îl aveți fiind după cum însuși artistul afirmă: „Cel mai matur album de până acum”.

 Tot pe pagina evenimentului aceștia descriu albumul astfel:

Hrană reprezintă un mix de ingrediente naturale ca experiență, ingeniozitate, subtilitate, îmbibat cu un mesaj puternic și preparat la căldură sufletească.

 Doi artiști care reprezintă două elemente principale ale culturii hip hop (MC și DJ) s-au întâlnit la mijlocul unei creații ce se recomandă a fi un album clasic. Într-o societate plină de carențe, „Omu Gnom ~ DJ Undoo – Hrană” este nutrientul necesar pentru o mai bună funcționare și rezistență.

 Omu Gnom este unul dintre artiștii reprezentativi ai underground-ului românesc fiind și unul dintre artiștii mei preferați. Nu ezit niciodată să particip la concertele sale, care sunt fără doar și poate hrană pentru suflet. DJ Undoo este un DJ și un producător român, fiind de altfel un nume cunoscut pentru iubitorii de hip hop.

 Am ajuns cu aproximativ o oră înainte, nu era foarte multă lume acolo, dar atmosfera era super, momentul de warm-up fiind realizat de către Ionathian. Concertul în sine a început la ora 00:00, cei care l-au deschis fiind băieții de la Prima Linie.

 Un alt invitat a fost Jurjak, ale cărui „Șoapte” nu au cum să nu te cuprindă. Iar concertul (am spus și o voi mai spune) a fost cu adevărat hrană pentru suflet.

 Și dacă aveți alte „Gânduri” atunci vă sfătuiesc să mergeți la următorul concert sau doar să ascultați albumul pe care îl găsiți și pe YouTube.

 Mai jos găsiți galeria de poze din timpul evenimentului.

 Vizionare plăcută!