Creative Fest este cel mai mare festival de artă și cultură urbană ce are loc în București. Anul acesta el a ajuns la a patra ediție.

 În weekend-ul 22 – 24 septembrie 2017, Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, a organizat la Romexpo, Creative Fest. Au fost trei zile de concerte, artă urbană, demonstrații de graffiti și freestyle, acrobații cu skateboard și biciclete, o zonă gastronomică, dar și multe alte activități.

 Pe scena festivalului au urcat: Wyclef, Dub Pistols, Delinquent Habits, Pete Rock & CL Smooth, Looptroop Rockers și ZiGGi Recado, Culese Din Cartier, Vița de Vie, The Mouse Outfit, Coma, Gojira & Planet H, Grimus, Vlad Dobrescu, DJ Sauce, Prop Dylan și Pistol cu Capse.

 Creative Fest este un festival care promovează abilitățile creative ale mediului artistic tânăr din București și, totodată, care oferă o platformă de exprimare vizibilă pentru tinerii creativi din Capitală.

 Cu această ocazie, colega noastră, Diana Oprișan a fost prezentă pe tot parcursul celor trei zile ale festivalului pentru a vă aduce imagini de la eveniment. Mai jos găsiți galeria de poze.

 Vizionare plăcută!