lansare_kazi_vise@silver44

Vise triste” este numele celui de-al patrulea album semnat Kazi Ploae despre care site-ul nostru v-a adus cât mai multe informații și chiar un concurs cu invitații la concertul de lansare.

Având în vedere aceste lucururi nu am putut lipsi de la lansarea ce a avut loc joia trecută în clubul bucureștean Silver Church.

Încpând cu ora 22:00 când a început evenimentul, l-am regăsit pe Nerub la butoane ocupându-se de încalzirea atmosferei și reușind acest lucru cu succes mai ales prin producții ritmate. El a fost prezent pe scenă pe tot parcursul concertului, dar și după terminarea acestuia continuând să mențină atmosfera.

La ora 23:40, Kazi Ploae împreună cu Zgomot au urcat pe scenă pentru un concert de aproximativ o oră și jumatate în care Kazi, dublat de Zgomot, a cântat majoritatea pieselor prezente pe cele patru materiale, unele având instrumentale diferite de cele originale, unele acapella și altele cu o mare implicare din partea publicului care a fost energic pe nenumărate piese.

Acest articol are ca scop prezentarea atmosferei din seara evenimentuluui pe care sperăm că am reușit să o surprindem în pozele postate mai jos.

Vizionare plăcută!