NAmagnolia45

Precedentul eveniment realizat de Nimeni Altu’ în București alături de care echipa noastră a luat parte a fost acum mai bine de un an și câteva luni. De la concertul de lansare de anul trecut al albumului „În surdină”, Nimeni Altu a realizat nu mai puțin de patru albume: „Pentru tine”, „Pilde”, „Dimineți Lazy Jazz” și „Magnolia”.

Concertul de lansare al celui mai recent album a avut loc în clubul Silver Church a cărui organizare a fost realizată de către Junky Size Events și la care au luat participat o marte din membri label-ului SocioPat Records pe care Nimeni Altu îl reprezintă și anume: Fanas, Andu Toader, Francudelique și DJ EM.

Deschiderea a fost realizată de către Fanas și apoi de o trupă de dans care s-a îmbinat cu stilul evenimentului. Sorana a oferit câteva note muzicale pe o voce feminină caldă și liniștitoare împreună cu trupa ei.

Faptul ca artistul are până în momentul de față șapte albume lansate s-a simțit foarte bine în totalitatea evenimentului care a fost diversificat cu piese de pe noul album dar și cu o mulțime de pe precedentele. Astfel vă puteți explica durata concertului propriu-zis care a fost de aproape două ore fiind susținut de publicul prezent până la sfârșit.

Acest articol are ca scop prezentarea atmosferei din seara evenimentuluui pe care sperăm că am reușit să o surprindem în pozele postate mai jos.

Vizionare plăcută!

Actualizare: 26 octombrie. Nimeni Altu’ a urcat pe canalul de YouTube al label-ului SocioPat Records o filmare ce conține momente din tipul concertului, pe care le puteți viziona mai jos împreună cu galeria de poze.