Un nou mega-concert a avut loc in Silver Church, este vorba de Hip Hop Manifest Ed.1, la care fotograful nostru AndreiRhn a participat. Evenimentul a adus in prim plan o combinatie intre doua dintre cele patru elemente ale culturii Hip Hop: MCing (arta de “misca multimea” prin ceea ce scoti pe gura) si DJing (primul element oficial consemnat in istoria genului).

Asa cum spune si numele, evenimentul a avut caracterul unui act de cursa lunga. Incepand de la warm-up, in cadrul caruia nume grele din turntablism vor mixa hip hop, funk, breakbeat, etc. si pana la line-up-ul de marca, absolut totul ofera premisele unui show de marca. Asadar, cel mai probabil va avea loc si editia 2 din Manifest Hip Hop, ramaneti pe RadioONMusic.ro, deoarece va vom anunta daca vor veni vesti in legatura cu concertul.

Invitatii din Silver Church, in seara de 21 noiembrie au fost : Carbron, C.I.A., Grupul de Rezistenta, Sisu, dar si-a facut aparitia si Cedry2k, iar warm-up-ul, a fost asigurat de DJ Grifo, DJ Undoo, DJ Dox, DJ Limun si DJ Sauce. (continuare…)

*
Pentru a salva pozele la o calitate mare, click pe fiecare in parte.
* Pozele au fost realizate de AndreiRhn.