Praetor & DJ Undoo @ Sibiu (74)

Să fac ce-mi place” asta am dorit să facem și noi așa că ne-am prezentat în Dreamer’s Pub din Sibiu pentru a fi alături de Praetor și DJ Undoo. Până la momentul începerii concertului, atmosfera a fost încălzită NarquotiQ, după care DJ Undoo și-a luat locul la butoane, iar Dante a început să cânte în deschidere.

După ce ne-am delectat cu câteva vorbe din partea lui Dante a urmat momentul lui Praetor, acesta ne-a spus „Am venit să vă cânt„, iar noi am strigat în grup „P.R.A.E.T.”. Am avut parte de „Eu știu o fată„, „Când o vrei„, „Nu mă uit înapoi„, „Dragoste și pace” piesă la care s-a cerut bis. Praetor nu s-a oprit la un singur album așa că am mers și în trecut de unde acesta ne-a cântat melodii precum „Puzzle„, „Eu, orașul și căștile„. Cu toții știm că „Veritasaga nu se-asculta, se simte” și că muzica bună nu moare niciodată indiferent cât de bătrână ar fi așa că artistul ne-a încântat urechile cu „Ce e frica„.

După terminarea sesiunii lui Praetor, DJ Undoo ne-a ținut în priză cu niște scratch-uri de calitate pe diverse piese printre care s-au numărat și „Frații praștie 2” – Serafim feat. Chimie & Praetor sau „În pat cu ea” – Smokey & Krem feat. Praetor & DJ Undoo.