Kazi Ploae Silent Strike Omu Gnom @ Underground Pub (34)

A fost un eveniment organizat ca la carte de Brain Events, iar mulţi oameni din public au declarat cum că a fost cel mai reuşit eveniment din multe altele în Iaşi. Cu siguranţă Silent Strike şi Kazi Ploae, însoţiţi de Omu Gnom şi-au făcut datoria faţă de public, piesele de pe „Silent Regis” răsunând în Underground Pub, iar publicul fiind receptiv minut cu minut.

Silent Strike si Kazi Ploae si-au câstigat pâna în prezent un public foarte larg, dar nu doar datorita pieselor exceptionale realizate împreuna, ci si pentru atmosfera pe care o creeaza în concertele lor, acestia ridicând publicul în picioare pe tot parcursul concertului. Dar sa vorbim putin si despre Kazi Ploae, care pe o lunga durata de timp, a luat o pauza din activitatea muzicala, iar dupa albume care au impresionat fanii, cum ar fi Gorgone, Hârtie de împaturit muntele si colaborarile cu Specii pe „Amenintarea maimutei” si „Imperiul Lianelor”, artistul a revenit cu noutati noi, anuntând materialul „Silent Regis”, care cuprinde un numar de 5 piese, printre care o singura colaborare cu Bean MC, pe piesa „Focuoglu”. Trecând la Silent Strike, putem spune ca nu avem foarte multe cuvinte de scris despre acesta, muzica sa spunând totul despre el, sunetul sau fiind unul inconfundabil. Pâna în prezent a lansat 5 albume, cum ar fi „Silent Strike”, „3 A.M.”, „Alb”, „Instrumentals” si „Singularity”.

Asadar, în mai putine cuvinte, cei doi artisti formeaza „Silent Regis”, un album care merita ascultat, acesta fiind disponibil spre ascultare pe contul oficial al artistilor, dar si pe site-ul BlackSheepSound. Cu siguranta acest play pe care îl veti da, va va determina sa luati decizia de a veni la acest eveniment. Pozele au fost realizate de colegul nostru, Dan Filipciuc.