Tuturor ne place sa descoperim muzică nouă pentru playlist-ul nostru şi mai ales pentru că mereu am fost curioşi ce ascultă artiştii noştri preferaţi, BlackSheepSound aduce această rubrică pentru voi, iar astăzi avem o nouă porţie de recomandări muzicale de la Praetor. Nu uitaţi că Praetor a colaborat la sfârşitul lunii ianuarie cu Vescan şi Makru, pe o piesă numită „Multă baftă„, ce se bucură de un feedback pozitiv, depăşind pe youtube 400 de mii de vizualizări. Tot în luna ianuarie, artistul a mai lansat şi cea de a treia parte a piesei „Singur la joacă„.

Mi-am propus să vă familiarizez cu ceva nume pe care probabil nu le ştiţi aşa de bine, aşa că piesele alese de mine vor fi din colţuri întunecate. Una din piesele favorite, puţin cunoscute publicului (cred eu) este – K-Os – Papercutz. Îmi place instrumentalul, foarte neconvenţional, refrenul melodios, îmi dă o stare de bine şi mă face să mă mişc de fiecare dată când o ascult. O piesă bună te face să scrii, iţi porneşte „trenu’ gandului”, iar aceasta e una din ele.

Pentru că mereu cânt despre viaţă într-un fel sau altul, dintr-un aspect sau altul, nu puteam să nu bag aici şi o piesă old school „grea” – DJ Muggs & Kool G rap – Real life. Un flow absolut perfect, de la un greu al hip hop-ului, pe un instrumental de sufletul meu aşa….

Şi să închei cu o poezie frumoasă, cântată, – Grieves – Heartbreak hotel. Stilul lui îmi aduce un pic aminte de Atmosphere şi Everlast, doi dintre preferaţii mei. Ce-mi place la Grieves este că activează atât ca producător cât şi MC, cântăreţ, etc. Versurile sunt solide şi cântă cu feeling.

Cred că muzica e universală şi trebuie să placă un pic oricui, indiferent de stilul de muzică preferat. Sper să fie cazul şi aici, unde am ales 3 piese care nu au absolut nici un punct comun una cu alta, înafară de faptul că, mie mi se pare ca e muzica bună.

Atât de la centru. Pace şi dragoste!

Mentionez faptul că o piesă nu poate fi ascultată pe youtube la noi în ţară, aşa că nu se poate adăuga în playlist.