Praetor a postat azi pe Facebook prima piesa realizata in cadrul concursului „Got Beats” realizat de catre artist. Aceasta prima melodie poarta numele de „Mintea imi umbla”, iar beat-ul a fost produs de Dutzy (Alex Plesca). De mix si master s-a ocupat Praetor. Piesa poate fi ascultata putin mai jos unde veti gasi si mai multe detalii despre concursul lui Praetor.

Trimite-mi ce-ai mai bun si am sa joc pe ele ce-am mai bun, daca sunt pe filmul meu. La fiecare doua saptamani imi propun, in masura in care am beaturi de la beatmakeri, sa va dau cate o bucata in genul “Sesiune libera” . Astept toti partenerii nostri media obisnuiti sa impinga aceasta initiativa si spre cititorii lor, mai mult, daca ai un site, un blog, un timeline, te rog sa promovezi aceasta initiativa ca sa am cat mai mult material. Ce-ti iese? Ce e cu obsesia asta pentru rasplata, pentru concursuri and shit? Io zic sa ne intoarcem un pic la “basics” , la un instrumental si un mic, o bucata si placerea de a asculta. In definitiv stiu ca fiecare din voi isi traieste viata intr-o relatie constanta cu muzica. Ok, ok….hai sa facem asa. Daca am ales de la tine 3 beaturi in cele 3 luni cat o sa ruleze aceasta nebunie a mea, la final, iti ofer sansa sa negociezi premiul, cu mine, la o bere sau un chat daca nu esti din Bucuresti. :) ) .

Beaturile te rog sa le trimiti pe adresa [email protected]. Te rog sa mi le dai in format .wav, cu cel mai bun mix posibil!