Smokey Krem Omu Gnom Praetor In Extremis Alan Kepa DJ Undoo @ Kulturhaus (77)

Este greu să îi faci lui Praetor o descriere într-un singur cuvânt. Este un artist desăvârșit ce scrie versuri din suflet … pentru suflet. Nu cred că există cineva care să nu se regăsească în cel puțin o piesă de-a sa sau a trupei Veritasaga. Praetor este genul de artist care te face mereu să îi simți muzica, nu să o asculți într-o zi în care ești plictisit la locul de muncă sau ești blocat în trafic.

„Poemă neagră” este ultimul upload pe canalul său oficial de Youtube. Nu pot afirma că este o piesă. Este o poezie pură, care îți va face pielea de găină și te va zdrungina din toate încheieturile prin profunzimea mesajului transmis. Versurile sunt potrivite cu delicatețe pe un fundal sonor ce aparține lui Ludovico Einaudi.

Sfatul meu este: eliberează-ți sufletul, lasă muzică să te atingă în cele mai ascunse colțuri ale minții, ciulește urechile și acordă aproape 5 minute timp să vezi ce a avut Praetor de spus.

Poezia și muzica, îi e leacul și boala.
Își cântă piesele cap-coadă, chiar dacă-i goală sala.

În inchiere, vă reamintim că artistul va fi alături de Veritasaga duminică, 9 martie în clubul Colectiv din București la evenimentul Radio Rezistența.

Audiție plăcută!