Astazi are loc o noua premiera pe site-ul nostru, dar de data aceasta venim si cu o noutate pe care asteptam de cateva zile sa o spunem tuturor. Pe data de 13 mai, RadioONMusic.ro va lansa cel de al doilea material, mai exact o compilatie intitulata „Hip Hop Inseamna Arta„, ce va contine piese ale unor artisti precum Tonik Obiektiv, Subsemnatu, Necenzurat, Vikloth, Cosy, Ais The Chef, Redstar, R.A.S.A., Iony, iRonic, In Extremis, Drei Ros, Shift, Buze, Karie, DJ Cellblock si nu in ultimul rand CenzuraH, artisti ce au pe piese colaborari cu 1Leu, Vic Rippa, I-Gura, K-Gula, DJ Undoo, Chica Con Canna si altii. Coperta materialului a fost realizat de 1Leu, caruia ii multumim foarte mult pentru efortul depus.

Am ales ca pana in prezent sa nu spunem nimic despre acest material, pentru a fi o surpriza pentru voi, vizitatorii care sunteti alaturi de noi si ne sustineti neconditionat. Tracklist-ul materialului deocamdata nu-l vom face public, dar ramane sa-l publicam in urmatoarele zile.

Asadar, dupa cum am spus si mai sus, aceasta stire vine alaturi de o noua premiera a piesei „Ma…asta-i rap„, semnata Buze, piesa ce este extrasa de pe materialul „Hip Hop Inseamna Arta„. Am hotarat alaturi de artist, ca aceasta piesa sa fie primul ton pentru acest material, urmatoarele le veti putea asculta pe data de 13 mai, atunci cand vom lansa materialul.

Asadar, pe data de 13 mai, materialul „Hip Hop Inseamna Arta„, va fi lansat in premiera pe RadioONMusic.ro, dar si pe partenerii site-ului nostru. Ramaneti alaturi de noi, ascultand piesa „Ma…asta-i rap„, semnata de Buze.