cosy bulgaru angeles blacksheepsound

Cosy lansează în premieră pe BlackSheepSound o noua piesă clasică şi foarte bună de pe viitorul său album intitulat „Batiste, Lacrimi, Flegme şi Confetti„. Piesa se numeşte „Stop” şi este în colaborare cu Bulgaru, membru al trupei Codu’ Penal şi Angeles. Albumul va fi cel mai probabil lansat în lunile ce urmează să vină, acesta fiind cel de al cincilea material din cariera artistului, din 2005 când a ales să urmeze această cale a hip hop-ului şi până în prezent.

Producţia piesei a fost asigurată de Rappy în CPR Production, iar de mix / master este responsabil Feenom.

Cosy a declarat pentru BlackSheepSound:

Gata cu prostiile, cu veteranii prăjiţi şi cu puştimea care face muzică de carton. Muzica mea nu e inspirată din cuiele de marijuana şi anturajele care vor să pară, dar nu sunt. Iar ce scriu eu vine din realitatea pe care o traieşte generaţia mea, nu basmele în care se văd mulţi mc de la noi, nişte eroi, dar nu sunt decât apă cu viermi! E o zonă de imagini, imagini false, de aceea uneori trebuie să pui „Stop”!

În acest context, vă recomandăm să urmăriţi şi videoclipul piesei „O să-mi meargă strună„, un material extrem de reuşit, ma refer atât piesa cât şi videoclipul.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente piese semnate Cosy, urmăriţi-l pe site-ul său oficial sau puteţi să-l contactaţi pe mail-ul său [email protected]