BlackSheepSound își începe colaborarea cu artiștii de peste ocean, iar astăzi vă prezintă în premieră în România, un nou videoclip la o piesă numită „Life ain’t fare„, semnată Def3. În Canada videoclipul piesei a fost lansat pe data de 6 decembrie, alături de Lokeynote Production, aceasta fiind disponibilă și pe iTunes.

A trecut aproximativ un an de la cel mai recent proiect lansat de Def3, iar de atunci artistul a fost implicat într-un turneu organizat în Statele Unite  ale Americii și Canada.  Singurul material lansat până în prezent se numește „Amnesia” și este un E.P., care beneficiază de 5 piese ce pot fi ascultate pe iTunes. Despre piesa „Life ain’t fare”, pot să va spun că este o poveste de schimbare și oamenii care o inspiră, dar această poveste este mult mai bine înțeleasă prin vizualizarea materialului. Nu uitaţi sa vizitaţi şi site-ul oficial al artistului.

Până la următoare colaborare dintre BlackSheepSound și artiștii de peste ocean, vă invităm să urmăriți în premieră pe site-ul nostru videoclipul piesei „Life ain’t fare„, semnat Def3.

Def3 – Life ain’t fare @ iTunes