1499216_743659638996119_1660740927_o

Ego lansează în premieră pe BlackSheepSound noul său single, intitulat “Știu c-ai fost acolo”. Piesa este în colaborare cu Praetor, iar DJ Undoo este responsabil pentru scratch-uri și master. Cum deja v-a obișnuit Ego, la producție se află tot Soundboy, tot el ocupându-se și de mix. De data aceasta s-a abordat un stil diferit, ceva mai fresh.

Despre piesă, Ego a declarat:

Totul a pornit într-o seară când Soundboy îmi trimitea mai multe beat-uri, unele doar schițe. Printre toate am dat și de acest negativ, iar întâmplarea a făcut să-mi pice tot filmul la prima ascultare. Am început să scriu pe el, finalizând cu o strofă și un refren. Apoi m-am gândit că ar merge o colaborare pentru a-i da o altă nuanță, după ceva timp reușind să iau legătura cu Praetor prin Soundboy. De aici până la rezultatul final au mai fost doar cațiva pași, așa că îl voi lăsa pe el să completeze și să continue.

Praetor a declarat la rândul său următoarele cuvinte:

Eu îl știu pe Soundboy de când era doar un copil. De la primele lui instrumentale mi s-a părut că are ceva hipnotic. Am auzit beat-ul într-o seară pe care eram chitit să n-o termin în aceleași condiții în care am început-o, cu alte cuvinte aveam nevoie de ceva nou. Strofa a fost gata rapid, cum mi se întamplă des știam cum trebuie cântată și apoi la ceva vreme după ce am scris-o, într-o zi am ajuns pe la Undoo la studio și am tras vocea. Am zis că era mare păcat dacă nu intra și maestrul emerit Dj Undoo pe piesă. De Ego am auzit de la Soundboy și cred că are ceea ce îi trebuie să ajungă pe lcd-uri cât de curând. Dacă nu era așa, nu mă băgam în combinația asta. În rest, toate bune. Sunt sigur că mulți o să înțeleagă despre ce vorbim amândoi, chiar dacă viziunea e diferitî în legătură cu subiectul piesei. Da….destule cuvinte. Mai bine dă-i volum.