In premiera pe BlackSheepSound.ro, Fabiano isi lanseaza noua piesa, respectiv „Doua zile din jurnal„. Aceasta este cea de-a doua piesa de pe mixtape-ul artistului, mixtape numit „Devotament„, despre care veti putea citi in cele ce urmeaza. Instrumentalul, mix-ul si master-ul ii apartin lui Fabiano, iar artwork-ul apartine Moise Sabin (wixgraphics). Aveti mai jos atat piesa, cat si un scurt interviu legat de aceasta. Haideti sa-l urmarim mai jos!

Livia: A trecut foarte putin de la ultima piesa, care este de fapt un freestyle lansat in premiera la noi pe site, cum de lansezi atat de des piese noi?

Fabiano: Eu scriu foarte mult, am foarte multe piese inregistrate, insa nu toate sunt de lansat. Piesa „Grav, magic, fin” a fost inregistrata anul trecut, doar ca n-am gandit-o ca pe o piesa „oficiala”, tocmai de-asta nu si-a gasit locul pe niciun material.
Totusi am decis s-o lansez pentru ca imi place foarte mult. Piesa „Doua zile din jurnal” in schimb este extrasa de pe mixtape-ul „Devotament” si a trecut ceva timp de cand n-am mai lansat nicio piesa de pe material.

Livia: Spune-mi cateva cuvinte despre aceasta piesa, ce mesaj are ea pentru ascultatori?

Fabiano: Nu stiu daca are neaparat un mesaj, e o piesa mai personala. „Doua zile din jurnal” am scris-o anul trecut in Iunie si reprezinta doua zile din viata mea. Toate piesele mele au la baza
starea mea de spirit din acel moment, starile prin care trec, momente dificile sau caterinca. Imi place sa fie totul natural, n-am nicio reteta.

Livia: Esti multumit de feedback-ul primit de la cel mai recent material al tau „Colectia”?

Fabiano: Da, chiar foarte multumit! In cateva saptamani a strans peste 1000 de descarcari, tinand cont ca materialul contine doar 4 piese noi, restul fiind piese deja lansate.

Livia: La ce trebuie sa ne asteptam pe viitor de la Micu’ Mexic? Ce ne mai pregatiti?

Fabiano: Am lansat de curand albumul lui Sisu, „Jurnal de vacanta” care seamana putin cu „Colectia” – contine toate colaborarile lui Sisu din 2008 pana in prezent. Speram ca in toamna sa lansam albumul „Marea Evadare” iar apoi mixtapeul meu, „Devotament”.