Hardcore Hooligans #6

Hardcore Hooligans revine cu o nouă sesiune, ce este lansată în premieră pe BlackSheepSound. După ce în anul 2014 au cutreierat întregul județ Dobrogea în căutare de artiști talentați, băieții au revenit cu cea de a șasea sesiune, alături de Marius Beat, Flitch, Bugales, Arkano, D. Blaze și Ciochi, pe un instrumental din ’97 și anume cel al piesei intitulate „Confidence”, semnată de către Evidence și produsă de către Alchemist.

În spatele camerei s-a aflat Denis Costache, montajul videoclipului fiind realizat de către Robert Drăgoiu, ambele persoane făcând parte din echipa Hardcore Hooligans. Vă reamintim că finala celei de a patra ediții de HCH are loc în clubul constănțean Heaven’s Hell, pe data de 30 ianuarie, avându-i ca invitați pe Sekaze, B Sound, J Saw plus alte surprize, alături de Phunk B și Nestor, ce vor juriza competiția de BODD. Mai multe detalii găsiți pe link-ul evenimentului.

De asemenea, huliganii urmează să lanseze în curând și cel de-al treilea volum al proiectului „Hooligans Beat-tape”. Pentru mai multe detalii, rămâneți cu ochii pe BlackSheepSound și pe pagina noastră de Facebook!

Vă dorim vizionare și audiție plăcută!