Hardcore Hooligans

Prima sesiune semnată Hardcore Hooligans a avut loc în luna Octombrie a anului 2013, atunci când Psihotrop a filmat o scurtă bucată pentru a se înscrie în concursul organizat de către Studiou’ Pizdii. Deși filmarea a fost înregistrată inițial cu scopul de a îl ajuta pe artist să se înscrie în concurs, aceasta a fost începutul viitoarelor sesiuni semnate HCH.

A doua sesiune a fost lansată în luna Noiembrie, avându-i ca invitați pe Phunk B (Membru al label-ului Paranoia13), J-Saw, Psihotrop, Cosmo și Sekaze. Aceasta a fost lansată în două părți: Prima parte – J-Saw și Phunk B / A doua parte – Psihotrop, Cosmo și Sekaze (Plus un scurt răspuns adresat provocării lansate de către BattleMC la adresa constănțenilor).

Sesiunea cu numărul trei a fost lansată în luna Decembrie, fiind semnată de către Cenușă și încheiând astfel sesiunile anului 2013.

În prezent, BlackSheepSound lansează în premieră sesiunea cu numrăul patru semnată Hardcore Hooligans, alături de Sekaze, Cosmo, Psihotrop, Ras Dread, Zyghy, Cenușă, Haos, J-Saw și Phunk B! Aceasta desemnează începutul sesiunilor din anul 2014, marcând două elemente ale hip hop-ului și anume Mc-ing-ul și Graffiti-ul, având în vedere faptul că acest videoclip prezintă pe lângă cypher și o întreagă creere a unui ”bomb” intitulat ”Hard Guns”, pictat de către Verde, Alone și Read!