Hardcore Hooligans Sesiunea 7

Băieții de la Hardcore Hooligans au marcat începutul acestui an prin cea de-a șasea sesiune, alături de Marius Beat, Flitch, Bugales, Arkano, D.Blaze și Ciochi. De asemenea, la doar o săptămână distanță a fost lansat și cel de-al treilea volum al proiectului „Hooligans Beat-tape”, care a fost semnat de această dată de către Onasis. Tot la începutul acestui an a avut loc și finala celei de a 4-a ediții de Hardcore Hooligans, care s-a desfășurat în clubul constănțean Heaven’s Hell.

Tot în Heaven’s Hell s-a desfășurat și cea de a 7-a sesiune semnată Hardcore Hooligans, alături de Cenușă, Serhio, Condrea, Shadex, Cosmo, Psihotrop, Ferat, Trântoru’, D.Blaze, DAG, Haos și Spider, unde Bugales și Sictir s-au ocupat de producerea instrumentalului. Așadar, BlackSheepSound are plăcerea să vă prezinte această sesiune, în premieră. În spatele camerei s-a aflat Robert Drăgoiu, care s-a ocupat totodată și de montajul videoclipului.

Se tot aud vorbe despre un nou proiect, referitor la un EP semnat de Hardcore Hooligans, dar până la noi informații vă dorim vizionare și audiție plăcută!