Hardcore Hooligans

Mișcarea hip hop sub conceptul Hardcore Hooligans pare că se extinde rapid. Cunoscuți deja pentru evenimentele din Constanța și pentru sesiunile din aer liber ce de astăzi vor purta numele de ”Cyphers”, băieții de la Hardcore Hooligans revin cu un nou concept asupra sesiunilor de acest gen.

Este vorba despre ”Pass the MIC”, proiect ce are ca scop promovarea artiștilor din întreaga țară. Așadar, în această seară, BlackSheepSound are plăcerea să lanseze în premieră primul videoclip din cadrul acestui proiect, ce deține o conexiune între Marea Neagră și Brăila, alături de oamenii Sub Checka și Insipid.

Pe instrumentalul piesei ”KRS-ONE – Represent the Real Hip Hop”, băieții au deschis drumul unui nou concept adus asupra acestor sesiuni. De cameră s-a ocupat Avram Alexandru, montajul fiind realizat de Robert Drăgoiu aka Dope Pixels.

„PASS THE MIC” o să plimbe microfonul Hardcore Hooligans prin mai multe orașe din exteriorul Constanței, urmărind cam același lucru, diferența, pe langă sursa externă de rising MC’s blană, făcând-o și prin stilul in care o sa se desfașoare: in cadrul aceleași filmari, cu același beat, microfonul o să se plimbe de la stânga la dreapta ecranului din Cluj, în Vaslui, în Bîrlad, în Bratislava, Gongo, and so on.. hai bă că asta e de o epicitate extremă!

*așteptăm demo-uri (băăă cum sună…) si mesaje în vederea următoarelor sesiuni prin mesaj paginii sau e-mail la [email protected]