J Niciun regret

J lansează, în premieră pe BlackSheepSound, o nouă piesă ce va fi inclusă pe materialul “Viața mea”, proiect la care MC-ul lucrează în prezent. Melodia este în colaborare cu Ștefan Lăutaru și poartă numele „Niciun regret”. Versurile îi aparțin în totalitate, pe partea de producție a lucrat alături de Span, iar pentru linia melodică a primit suportul lui Ștefan Lăutaru. Pe mix și master îl regăsim pe Mike din U.S. Artwork-ul poartă amprenta lui Massy.

Vorbind despre “Niciun regret”, J afirmă:

Piesa descrie o parte destul de complicată a vieții mele. Mai exact, sunt episoade prin care am trecut. Deși m-au marcat, s-au terminat cu bine și au reprezentat factori destul de importanți în formarea mea ca om. Nu spun că sunt lucruri cu care mă mândresc, însă n-am “Niciun regret” legat de acea perioadă pentru că experiențele respective mi-au oferit o altfel de viziune asupra vieții. Sincer pot spune că e piesa mea de suflet.

J și-a descoperit pasiunea pentru muzică la 6 ani, însă abia la vârstă de 14 ani pune pe hârtie primele sale versuri. La 16 ani începe să participe la sesiunile de battle organizate de Hades Records. Tot acum înregistrează prima sa melodie la “Foot Records” sub pseudonimul Litera. Adună în portofoliul său o serie de colaborări cu artiști precum: Arssura, Cabron, Sarkastic, Angeles, Ibu, Sișu Tudor. O perioadă a cochetat cu DJing-ul prin cluburi de profil, la petreceri organizate de Dan Apetria și Agresiv. Din 2012, J a început să lanseze piese ce vor fi incluse pe materialul “Viața mea”, dezvăluind colaborări cu Angeles și What’s Up.

Ascultă în cele ce urmează cea mai nouă piesă semnată de J.

Audiție plăcută!