Artwork - J Saw După cum bine știți, J Saw se pregătește de lansarea materialului său de debut. Pe data de 15 martie a acestui an, artistul respectiv a lansat, pe canalul oficial de YouTube al Paranoia13, un teaser al unui videoclip realizat pentru prima piesă extrasă din cadrul viitorului său album, producție video pe care v-am prezentat-o și noi, prin intermediul unui articol publicat în acea seară.

 În prezent, a venit momentul în care puteți asculta această primă piesă ce se va regăsi în contextul materialului semnat de către J Saw, alături de vizualizarea videoclipului ce o însoțește. Astfel, în cazul în care nu ați citit articolul ce are ca subiect principal teaser-ul menționat în rândurile anterioare, vă informez că producția audio a piesei „Ce se-ntâmplă” este realizată de către Raven, în timp ce mix/master-ul poartă semnătura lui gAZAh.

 Videoclipul este creat de către Dhope Design, alături de care artiștii de la Paranoia13 au lucrat și în trecut, pentru realizarea unor producții video precum cea a piesei „Venim!”. Acestea fiind spuse, am plăcerea de a vă prezenta, în premieră pe site-ul nostru, videoclipul piesei „Ce se-ntâmplă”, dorindu-vă vizionare și audiție plăcută: