J Saw

Pe data de 28 ianuarie a acestui an, băieții de la Hardcore Hooligans ne prezentau primul volum al proiectului intitulat ”Hooligans Beat-tape” ce este semnat de către artistul constănțean Ras Dread. Proiectul are ca scop promovarea producătorilor din undergroundul românesc, cuprinzând un volum de câte cinci instrumentale, majoritatea valabile la download/cumpărat de pe canalul oficial de SoundCloud al fiecărui artist.

Astăzi, BlackSheepSound are plăcerea să lanseze în premieră cel de-al doilea volum al acestui proiect, semnat de această dată de către unul dintre cei mai apreciați artiști ai Mării Negre și anume J Saw, ce s-a remarcat atât ca MC în cadrul evenimentelor Hardcore Hooligans și în cadrul deschiderilor unor concerte importante precum cele ale lui Dragonu sau Flou Rege, cât și ca producător în subteranul Constanței. De întreaga masterizare a materialului s-a ocupat Inno @ GalațiRecords.

Tracklist-ul este următorul:

1. DăSun
2. Licori
3. Concediu
4. Degete lipicioase
5. Primă vară

Instrumentalele sunt valabile la ascultat pe canalul de Youtube al Hardocre Hooligans și la achiziționat pe canalul de SoundCloud al lui J Saw! Vă reamintim că îi puteți urmări activitatea lui Julian și pe canalul său de Youtube.

Vă dorim audiție plăcută!