J Saw

După cum bine știți din cadrul interviului pe care J Saw ni l-a oferit, în exclusivitate, în urmă cu două luni, artistul urmează să lanseze materialul său de debut pe care îl va intitula „Animal”. Astăzi, avem plăcerea să vă oferim, în premieră, prima piesă extrasă de pe materialul respectiv. Cu un mesaj transmis pentru „toți frustrații care apar în viața de zi cu zi și cea virtuală”, melodia reprezintă un răspuns față de persoanele care l-au criticat pe J Saw.

Dacă ați fost pe fază, artistul a transmis următorul mesaj pe pagina sa de Facebook, acum câteva zile:

ANUNT !

In zilele urmatoare voi urca o piesa cu nimic diferita ca atitudine fata de cea postata acum si anume „zi-mi zi-mi”. Va fi un raspuns pentru toate palavragelile si argumentele de prost gust aduse la adresa mea din partea sobolanilor de internet, pentru cei care nu au cunostinte bine slefuite dar totusi si-o ard cu aere de atotstiutori si nu numai. Mai pe scurt pentru hiene.

Vreau sa se faca inteleasa o chestie si anume nimeni nu copiaza pe nimeni. Paranoia ramane casa cu oameni talentati si originali. Voi continua sa fac piese, sa trag clipuri si sa ma ocup si pe partea de productie. Voi sta aici chit ca nu vreti.

Aceasta poartă numele de „Wuie” și este produsă de către Clinciu, în timp ce NCTK s-a ocupat de mix/master, fiind înregistrată în București, la studioul lui Benzen. Acesta fiind doar începutul, vă urez audiție plăcută și vă sugerez să rămâneți cu ochii pe J Saw, căci se anunță a fi un material cu adevărat bun!