Onasis - Hooligans Beat-tape - Stai Jos!

Direct din subteranul dobrogean, Hardcore Hooligans revine cu cel de-al treilea volum al proiectului intitulat „Hooligans Beat-tape”, ce este lansat în premieră pe BlackSheepSound și ce îl are de această dată ca invitat pe OnaSis, un tânăr producător constănțean, a cărei mostră de sunet v-am prezentat-o în urmă cu câteva zile.

După cum bine știți din volumele anterioare, produse de către Ras Dread și J Saw, proiectul are ca obiectiv promovarea producătorilor necunoscuți, prin intermediul lansării a cinci instrumentale pe canalul oficial de Youtube al HCH.

Tracklist-ul acestui volum este următorul:

1. Alarm

2. Tras la față

3. Stai jos!

4. Constanța

5. Înapoi

Instrumentalele pot fi folosite gratuit, link-ul de download fiind specificat în descrierea fiecărui videoclip, cu o singură condiție: Specificarea sursei. „Exporturile la claritate de studio sunt disponibile odată cu cererea lor.

Artwork-ul este realizat de către Robert Drăgoiu.

Vă reamintim că pe data de 30 ianuarie are loc în clubul constănțean Heaven’s Hell, finala celei de a patra ediții de Hardcore Hooligans, ce îi are ca invitați pe Sekaze, B Sounds, J Saw și Vertigo, în juriul competiției de BODD aflându-se Nestor și Phunk B! Mai multe detalii găsiți în link-ul evenimentului.

Până atunci vă dorim audiție plăcută!