Phunk B X J Saw

Mai țineți minte când noul membru al familiei Paranoia13 și anume J Saw făcea un ”Freestyle pe KRS”? Dacă da, este clar că vă aduceți aminte cum Phunk B ne dădea ”Topor” în urmă cu șase zile. Sunt sigur că i-ați văzut pe cei doi artiști împreună pe aceeași filmare în cadrul sesiunii cu numărul doi semnate Hardcore Hooligans, la fel cum oamenii de la Constanța i-au văzut împreună pe scenă. Așadar, istoria se repetă:

BlackSheepSound lansează în premieră o nouă piesă semnată de către Phunk B și J Saw. Aceasta se intitulează ”Râul șoaptelor” și beneficiază și de un videoclip, în spatele camerei aflându-se Cosmin Stănilă alături de Phunk, montajul fiind realizat de către NAIS iar de FX este responsabil Dhope.

Instrumentalul este semnat de către Company Flow, în timp ce prelucrarea audio și mix/master-ul au fost realizate de către Human Form aka gAZAh și RMK.

Vă reamintim că Phunk și J Saw au oferit câte un interviu în exclusivitate site-ului nostru, unde au vorbit despre viitorul lor în undergroundul românesc.

Interviu Phunk B
Interviu J Saw

În final, o spunem așa: La mulți ani Phunk!

Vizionare și audiție plăcută!