Se spune că cei din urmă vor fi cei dintâi. În regulă, însă și cele din urmă pot fi cele dintâi. De data aceasta mă refer la piesa ce pune punct albumului Anger Management. Swift lansează, în premieră pe BlackSheepSound.ro, melodia „Moment de Luciditate”. MC-ul a fost susținut de o parte dintre colegii săi din SickSound Crew. Cealaltă jumătate a trupei In Extremis sau, pe numele lui de scenă, Esra, Clue și Jazz 8 (The Bridge Committee) își aduc contribuția lirică pe această piesă, oferindu-i un aer special, având în vedere prietenia ce îi leagă.

Înarmați cu poftă de rap și multă pasiune, ei și-au dat loc de întâlnire în PacPac Studio unde au însuflețit și înregistrat piesa. Instrumentalul este izvorât tot din inima SickSound, Megiddo demonstrându-și încă o dată talentul său de producător. Mix-ul și master-ul au picat în mâinile lui Benzen.

Și asta nu este tot. Cum toamna aceasta a fost presărată cu o serie de lansări de albume noi, Swift a anunțat data la care va avea loc concertul de promovare pentru materialul „Anger Management”. 25 noeimbrie 2012 este ziua în care Elephant Pub ne va face să dăm din cap și să ridicăm mâini în aer pe ritm de rap. 10 lei va trebui să lași la intrare pentru a-i putea vedea și asculta pe SickSound Crew (Esra, The Bridge Committee, Qishta), Smokey & Krem, KaTaNa și Ibra & Fu. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Dacă vrei să vii „cu lecția învățată de acasă” la acest eveniment, îți recomand să descarci gratuit albumul și să pătrunzi în lumea lui Swift. Acestea fiind spuse, haideți să ne relaxam pentru aproape patru mine și să avem un „Moment de Luciditate”.

Audiție plăcută!