lumea_ataca

Sigur ai momente în care deschizi player-ul cu muzică şi asculţi melodii mai vechi. Şi eu o fac destul de des pentru a mă mai „revigora” puţin în ceea ce priveşte stilul muzical. Probabil te întrebi de ce vorbesc despre asta. Ei bine, astăzi lansăm, în premieră pe BlackSheepSound.ro o melodie mai veche ce poartă semnătura lui Tonik Obiektiv.

„Subiectul” zilei de astăzi este „Lumea Atacă”, o piesă ce a fost inclusă pe „Unul pentru toţi şi toţi pentru ei”, material lansat în 2011. Însă, noi vă prezentăm o altă variantă a piesei, înregistrată one shot în august 2010 în City Studio (Bucureşti) şi ţinută de Tonik în arhiva personală până astăzi. Melodia a fost realizată în colaborare cu Pacien2, fost membru al trupelor Secta şi ArcA. Care este însă „elementul surpriză”? Live band-ul TripluSec care a făcut posibilă versiunea live acustic. Componenţa trupei TripluSec era : Adrian Ursu (chitară acustică), Andrei Dasca (chitară bass), Nicolae Lupu (Tobe).

Nu ştiu la ce te gândeşti tu când auzi că „Lumea Atacă”, însă piesa este însoţită de un mesaj puternic social. Prieteni, afaceri, familie, respect pe de o parte, trădare, oameni slabi şi parşivi pe cealaltă parte. Pe scurt, „ai grijă cu cine te încurci”, căci poţi fi „atacat”. Piesa s-a bucurat şi de suport video realizat şi difuzat în exclusivitate pe postul tv online, Cascar Tv. Artwork-ul a fost realizat de colaga noastră, Cristina Buzăianu.

Ascultă în cele ce urmează o piesă de colecţie venită din partea lui Tonik Obiektiv. Audiţie placută!