A2 - Love for Live

Asociatia „Jazz Rock Transilvania”, impreuna cu partenerii principali: Lord’s Pub și Utopium, organizeaza in perioada 27-28 iunie 2014 cel mai nou eveniment muzical al verii in Oradea: „Love for Live”. Concertele vor avea loc la Moara Rasarit, o locatie unde se pot organiza in conditii optime spectacole live in Oradea.

Ediția de debut a festivalului „Love for Live” scoate in evidenta diversitatea muzicala si respecta conceptul de „concert live”. La Moara Rasarit vor evolua artisti din sfera muzicii rock, electronice sau hip hop. Capete de afis: Alternosfera și C.T.C. In privinta artistilor locali, vor urca pe scena AnySound, N.O.R si Saylas. Detalii despre artisti regasiti mai jos, in acest comunicat de presa.

Pretul biletelor este 29 lei/doua zile si 15 lei/zi daca sunt achizitionate in avans. Cei care doresc sa achizitioneze bilete la intrare vor plati 20 de lei pentru zi sau 35 de lei pentru doua zile.

Despre artisti:

C.T.C. este una dintre cele mai apreciate trupe ale hip-hop-ului romanesc. Doc, Deliric si Vlad Dobrescu au infiintat in anul 1999 trupa CTC (“Control Tehnic de Calitate”) si de asemenea sunt trei dintre membrii fondatori ai label-ului independent de hip-hop Facem Records. Chiar daca fiecare membru are si proiecte solo, trupa CTC nu si-a pierdut niciodata popularitatea printre fanii hip-hop-ului underground. Trio-ul invincibil si-a format o imagine clara de “dizidenta” asupra sistemului politic si a unei societati macinate de probleme.

Mai multe detalii, pe pagina de facebook a evenimentului.