Battle On Arena

 Iată că prima ediție a evenimentului muzical Battle On Arena găzduit de clubul bucureștean Colectiv și organizat de NOA event a luat sfârșit iar câștigătorii au fost anunțați!

Competiția a fost strânsă, însă deoarece este o competiție, e de la sine înțeles faptul că e loc pentru un singur câștigător, în cazul de față existând doi câștigători – unul la secțiunea de battle MC iar celălalt la secțiunea battle beatmakers.

 Ei bine, cei pe care juriul format din AFODOC și Omu Gnom – pentru secțiunea de MC și Bean, Sagace și Vlad Dobrescu – pentru secțiunea de Beatmaker i-au considerat demni de a câștiga această competiție sunt Psihotrop și Fanas.

 Numele celor doi vă sunt cu siguranță cunoscute, deoarece sunt foarte activi în acest domeniu, reușind să ne surprindă de fiecare dată cu reușitele lor. Iar dacă vă-ntrebați când se vor opri, ei bine, n-o vor face, pentru că mai au multe de arătat.

 Pentru necunoscători, Battle On Arena este prima platformă a noilor talente muzicale din zona hip-hop, iar creatorul acestui concept este AFO.

 Acestea sunt afirmațiile MC-ului cu privire la acest concept:

„Battle On Arena este un eveniment muzical, ce reprezintă pentru tinerii talentați o rampă de lansare. Vrem să punem în valoare inventivitatea si creativitatea participanților. Mulți artiști (MC) din întreaga lume și-au început cariera în cadrul competițiilor de acest gen (Ex. Eminem, Dj Q Bert)”.

 Felicitări câștigătorilor!