Poster-cu-parteneri

Programul concertului Delinquent Habits la Bucuresti de pe 16 decembrie din Colectiv

Pe 16 decembrie la Colectiv, BestMusic va invita la editia a doua a HIP HOP KOLEKTIV ! Dupa ce la prima editie in primavara i-am avut invitati pe Parazitii, Omu Gnom, MMC, Urban Assault alaturi de multi alti invitati, de data aceasta este timpul ca un nume international sa suie pe scena HHK, mai exact, direct din East LOS ANGELES, California, legendara trupa de latin hip hop, DELINQUENT HABITS, un nume greu al scenei cu aproape 25 de ani de activitate. In deschidere, Urban Assault, O.N. & Clue si Vlad Dobrescu (DJ SET).

Programul Evenimentului este urmatorul:

Open Doors 20:30
Urban Assault 21:00 – 21:30
On & Clue 21:40 – 22:10
Vlad Dobrescu  22:20 – 23:20
Delinquent Habits 23:30 – 01:00
Vlad Dobrescu afterparty

Va reamintim ca doar pana pe 16 decembrie inclusiv gasiti bilete earlybird la doar 29 de lei pe iabilet.ro si eventim.ro. Accesul se face incepand cu ora 19:30 iar primii artisti urca pe scena la ora 20:00 ! Delinquent Habits vor oferi tequila de pe scena tuturor celor prezenti la concert!

Invitatul special al serii este nimeni altul decat VLAD DOBRESCU (CTC) care va oferi un DJ SET pe masura evenimentului si va asigura si partea de after party !

Biletele pentru showul DELINQUENT HABITS de la Hip Hop Kolektiv, pot fi gasite pe www.iabilet.ro  si www.eventim.ro  si in reteaua iaBilet si Eventim (Magazinele Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour din toata tara,Vodafone, Orange, Domo, Carturesti, Humanitas, Germanos etc.. ) la urmatoarele preturi:

– 29 de lei in presale pana pe 16 decembrie
– 35 de lei la intrare

Un eveniment BestMusic Live Concerts