PROJECT X PARTY 3 TURBOFIN cu GRASU XXL

Vineri, 5 septembrie, Daimon Pool & Club vă invită la Project X Party 3: Turbofin. Avându-l ca invitat pe Grasu XXL, a treia ediție a party-ului din seria Project X se anunță incendiară la sfârșit de vară.

Warm-up-ul antrenant susținut de DJ-ul rezident Daimon Pool & Club vă asigură cadrul perfect pentru un început de seară cu adevărat relaxant. La miezul nopții, Grasu XXLva urca pe scenă și va face super show, în stilul caracteristic. În plus, amatorii de piscină și nu numai vor putea participa la competiții de Surfboard Pool Wrestling , Beer Pong, Water Wars sau Wet T-shirt Contest. Fan al noților albe? Nu trebuie să-ți faci griji – petrecerea va continua și după concert, când DJ-ul rezident va reveni în spatele platanelor pentru after party-ul care nu va lăsa pe nimeni să plece acasă.

Costul general al accesului la eveniment este de 20 RON. Dacă doriți să beneficiați de o reducere în valoare de 5 RON, puteți rezerva un bilet prin intermediul magazinului online Daimon, iar la intrare veți plăti doar 15 RON. Accesul este permis exclusiv persoanelor peste 18 ani.

Vă așteptăm la un party cu greutate!

Facebook event