In urma cu ceva vreme se zvonea ca Swift (In Extremis) si The Bridge Committee pregatesc un videoclip piesei „Pe sleau!”. Zvonurile se confirma si, astazi, primim un promo ce vesteste apropierea clipului.

Salutare fratilor. Va vorbeam de tensiunea dintre public si artisti acum ceva timp in urma, cand lansam cypher-ul cu numarul 1 din seria SickSound Cyphers.
Vorbeam despre prejudecatile ascultatorului, despre retetele cautate de altii si despre faptul ca nu exista un singur adevar universal pentru ca arta e arta si e modelata de suflet si inspiratie iar frumusetea este o chestiune de perceptie pentru ca „frumusetea” sta in ochiul si timpanul receptorului. Noi suntem responsabili doar pentru ce zicem nu si pentru ce intelege fiecare.
Asadar, astazi, va oferim un promo care anunta lansarea videoclipului oficial pentru single-ul „Pe sleau”, single extras de pe albumul solo al lui Swift, component al trupei In Extremis. Albumul se numeste Anger management, tracklist-ul impreuna cu colaborarile de pe el au fost anuntate deja, insa cei ce au ratat articolele si sunt interesati de a afla mai multe amanunte sunt asteptati cu drag pe pagina oficiala a trupei In Extremis au pe pagina oficiala a crew-ului. Vrem sa mentionam ca aceasta piesa este dedicata de catre Swift, tuturor celor ce ignora potential, cauta retete stupide, transforma miscare intr-o „competitie de statut” cand ei inca nu stiu sa scrie bine.
Kent Archie, tuturor celor ce vorbesc sau NU vorbesc cu el DOAR PENTRU CA e din USA si pentru ca are alta culoare a pielii. JaZZ 8 tuturor ignorantilor, rasistilor cu premize plecate din prejudecati si nu in ultimul rand celor ce invoca patriotismul fals si injura un om care poate canta si in alta limba, cand de fapt ar trebui sa inteleaga ca adevaratul patriotism inseamna sa poti duce numele tarii de origine cat mai departe posibil, pentru ca exista o diferenta IMENSA intre un artist care canta intr-o alta limba prefacandu-se, imitand si renegandu-si propria cultura si un artist care se foloseste de o alta limba pentru a-si promova cultura si mostenirea stramoseasca peste granite.
Fiti cu ochii pe noi si pe site-urile voastre preferate pentru aparitia intregului clip. Premiera in mediul online va avea loc pe canalul nostru oficial de Youtube.
Va multumim frumos pentru sustinere si atentie. Sa ne auzim cu bine!

Acestea fiind spuse, te invit sa urmaresti scurtul promo. Vizionare placuta!