Continuam pe RadioONMusic.ro promovarea artistilor, iar astazi vi-l prezint pe Bugy, un MC din Baia Mare, care recent a lansat piesa sa intitulata „Eu!„. Vorbind cu Bugy, am ales ca prezentarea sa sa fie o scurta biografie a parcursului sau in muzica, iar mai jos puteti asculta piesa „Eu!”.

– In anul 2000, am infiintat trupa ConfliKt cu doi fosti colegi de clasa, lucrurile schimbandu-se pe parcurs, ajungand ca in vara lui 2000, componenta finala a trupei sa fie Bugy si Groparu.

– ConfliKt: 2000 – 2007.

– In anul 2005 ma gandesc ca alaturi de Lorand sa formam CNF Records.

– in 2007 CNF Records ia fiinta.

– In 2008 ma alatur lui Danez si DJ Twist in trupa Sagrada Familia, cu care am scos un album intitulat „Gangsta”.

– Sagrada Familia: 2008 – 2010.

– Incepand cu 2005 activez si solo, singurul meu album de pana acum numindu-se „Loialitate” si aparand pe internet la inceputul lui 2008.

– In ianuarie 2010 am inceput sa lucrez la al doilea album solo care s-ar fi numit „Intre bine si rau”, dar care din motive mai mult decat obiective nu va mai aparea, cateva piese fiind totusi date spre ascultare pe www.myspace.com/bugycnf .

– In curand un al doilea album solo semnat de mine va iesi, insa nu pot sa spun nici cand, nici cum se va numi!

– In primavara lui 2011, am reinceput munca la cateva piese, prima dintre ele care va fi promovata poarta numele: “EU!” si se refera la trairi valabile oricarei persoane, adica oricine se poate pune in locul meu, oricine poate sa fie “EU!” si sa se regaseasca in fiecare vers al piesei!