Cicatrice DAO

Continuăm promovarea artiştilor care merită să-i ascultaţi, iar astăzi recomandăm din nou un artist din Republica Moldova şi anume pe Cicatrice, care ne prezintă cea mai recentă piesa a sa intitulată „Dao„.

Daca ar fi sa vorbim puţin despre trecutul său, pot să vă spun că artistul a început sa scrie versuri prin anul 2004, dar au trecut doi ani până să lucreze la primele piese ce au venit abia în 2006. Din nou au trecut doi ani până în momentul în care Cicatrice a lansat primul său material, ce a fost un E.P. intitulat „În reparaţii„. De unde acest nume „Cicatrice„? Aici îl voi cita pe artist, care a scris despre numele său mai bine decât aş putea să o fac eu vreodată:

„Tot în acest an îl creez pe Cicatrice, un personaj dubios dintr-un anturaj rău farmat”.

A mai lansat înca două piese ce au fost difuzate pe mai multe posturi de radio naţionale din Republica Moldovă, dar din motive personale se retrage din peisaj până în 2012 când revine pe data de 1 Decembrie şi lansează prima sa piesă „Pliushka„, aceasta fiind produsă de bine cunoscutul producător Ortega, fiind extrasă de pe proiectul/album „1 pe lună”. Acest material „1 pe lună„, nu este nimic altceva decât un album, dar care a fost scos la lumină într-un mod mai diferit şi anume treptat, piesă cu piesă. Ca structură, materialul va conţine un număr de 13 piese lansate câte una în fiecare lună, pe data de 1. Până în prezent Cicatrice a lansat deja 5 piese de pe materialul respectiv, acestea fiind postate pe canalul său de youtube şi sunt disponibil spre descărcare gratuit.

Ca o conluzie a acestui articol, ar fi bine să ascultăm cât mai mulţi artişti din Republica Moldova, deoarece sunt foarte mulţi talentaţi şi cu siguranţă au multe de spus.