De 1Leu, cu siguranta stiti, dar astazi vreau sa vi-l prezint pe Denis, un tanar artist care isi promoveaza astazi prin RadioONMusic.ro, piesa „Armistitiu„. Piesa ce este extrasa de pe albumul „Rime cu premeditare„.

Ca o scurta descriere a artistului, primele randuri scrise de catre Denis, au fost prin anul 2003, in 2004 fiind primele beaturi, apoi incet, dar sigur, incepe cu prima piesa semnata „Cum numai noi stim„, ce a fost in colaborare cu Master Game. Printre colaboratorii lui Denis, s-a aflat si Virus X la productie, ce are ca rezultat pe termen scurt si mediu piesele care aduc la definirea unui stil si flow imbunatatit, astfel apar piese ca: „Iluzii„, in colaborare cu trupa S.G.P.G., „Ignoranta„, alaturi de AlterEgO (Cane Corso).

Am vorbit despre primele piese din „cariera„, daca putem sa-i spunem asa, a artistului Denis. Sa trecem la concerte, primul fiind prin anul 2006, in Targu Mures, apoi urmand si alte prestatii live, in cadrul unor evenimente din Toplita, Miercurea Ciuc si Targu Mures. O scurta perioada de timp, artistul a parasit teritoriul tarii noastre, dar a ramas in legatura cu tot ce a miscat aici, astfel la intoarcere, a inceput o colaborare cu DJ Instru la productie.

O alta etapa din viata lui Denis, o constituie colaborarile cu Gheoo, pe piesele: „Sesiune de Hip Hop” si „Prieteni” (Compilatia „Celula 3”). Pe la sfarsitul anului 2007, a inceput sa lucreze la un album, ce se va intitula „Rime cu Premeditare„, acum nefinalizat deocamdata. Dupa anul 2007, au mai existat cateva prestatii live in Targu Mures, Bistrita, Cluj si la Urban Groove impreuna cu Pandora Sound. Colaborarile artistului au continuat cu Tomitza pe piesele „Paradisul Visat” si „Cuvinte Surde„, iar apoi cu SPMD si Faust la piesa „O Critica la Adresa Voastra„. 2009 a adus noi colaborari, printre care Kalcedonik, pe piesele „Fara Constiinta” si „Optimisti„, piese incluse pe albumul „Vulgaria„, semnat Kalcedonik (Fentam Terra).

Restul e istorie…