Doru ft Decku arwork

Cel mai nou membru Urbankart, Doru, lansează primul single extras de pe viitorul său album, „Magistrala UNU”. Piesa se numește „Sentiment Curat” și reprezintă o colaborare cu Decku. Atât aranjamentul muzical, mixajul și masterizarea, cât și producția adițională, au fost asigurate de Maich, la Unic Studio. Instrumentalul a fost produs de Doru, care a completat această piesă prin versurile lui Decku.

Doru este un tânăr producător ce și-a început activitatea în acest domeniu din 2011. Din 2013 a început să activeze ca producător în trupa Urbankart, din cadrul label-ului Unic Production. Viitorul său material conține 10 piese, fiecare dintre acestea fiind realizată în colaborare cu diferiți artiști din noua generație, și este programat să apară la începutul lunii martie.

„Sentiment Curat” este o piesă sinceră, ce ilustrează lupta interioară a artistului cu Eu-ul, dragostea pentru muzică și aportul acesteia în susținerea moralului, în ideea de a continua să promoveze un anumit mesaj, transmis prin intermediul versurilor. Vă dorim audiție plăcută!